KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 66g21kcal0.4g3.6g0.1g1.7g
Lanttu 66g19kcal0.7g3g0.2g1.2g
Kukkakaali 66g16kcal1.2g1.4g0.2g1.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g66g39kcal1g8.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Purjosipuli 26g6kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl44g37kcal0.6g1.9g3.1g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g76g84kcal13.8g1.1g2.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g33g82kcal6.2g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana927g625kcal49.6g42.4g27g12g
Valittu annoskoko464g313kcal24.8g21.2g13.5g6g
Annoskoko puolitettuna232g156kcal12.4g10.6g6.8g3g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146