Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g175g193kcal36.8g0g4.4g0g
Rypsiöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g85g24kcal0.5g5.1g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Soijakastike 13g7.9kcal0.7g1.2g0g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g13g12kcal0.6g2.5g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g61g14kcal1g2g0.2g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g44g23kcal2.5g2.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana927g692kcal86g32.6g22.8g6.4g
Valittu annoskoko464g346kcal43g16.3g11.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna232g173kcal21.5g8.2g5.7g1.6g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72446