Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Pennepasta, Gallo1200g4020kcal150g810g18g72g
Herkkusieni 1000g159kcal21g3g3.3g15g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Kasvisliemi laimennettu 1100g102kcal3.2g4.5g7.9g0.6g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton360g252kcal34.2g14.4g7.2g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g800g112kcal15.2g3.2g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9260g11238kcal448g1673g297.2g177.2g
Valittu annoskoko4630g5619kcal224g836.5g148.6g88.6g
Annoskoko puolitettuna2315g2810kcal112g418.3g74.3g44.3g
Arvot/100g100g121kcal4.8g18.1g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605