Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 2400g2013kcal438g0g26.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g160g102kcal5.6g0.3g40g0g
Rypsiöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)400g1280kcal148g0.1g76g0g
Korppujauho 160g586kcal16.8g119.8g1.6g8.5g
Maitojauhe rasvaton 120g427kcal38.9g63.5g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g72g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9264g10939kcal1294.6g367.4g530.4g17g
Valittu annoskoko4632g5469kcal647.3g183.7g265.2g8.5g
Annoskoko puolitettuna2316g2735kcal323.7g91.9g132.6g4.3g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171