Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1201g1349kcal253.7g0g36g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Paprika punainen 751g220kcal7.1g33.8g3g14.3g
Porkkana 600g196kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)600g240kcal6.6g43.2g3g8.4g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g90g414kcal0.5g0.5g45.9g0g
Flora ruoka kevyt & paksu751g450kcal7.5g33.8g30g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow39g102kcal3.9g3.9g7.8g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9264g6268kcal581.6g354.8g256.2g97.6g
Valittu annoskoko4632g3134kcal290.8g177.4g128.1g48.8g
Annoskoko puolitettuna2316g1567kcal145.4g88.7g64.1g24.4g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752