Tonnikalavuoka

400g makaronia
400g tonnikalaa (öljyssä)
150g juustoraastetta
2 munaa
ketsuppia
Keitä makaroneja n. 5min ja kaada vesi pois.

Sekoita joukkoon tonnikalat.

Kaada puolet seoksesta uunivuokaan ja pursota päälle ketsuppia ja ripottele hieman juustoraastetta.

Kaada loput seoksesta vuokaan ja lisää taas ketsuppia ja kaada sekoitetut munat tasaisesti seoksen päälle.

Ripottele loput juusturaasteesta pinnalle.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 40min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)1597g5590kcal204.4g1113.3g30.3g51.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1597g2620kcal399.3g14.4g105.4g0g
Juustoraasteseos (Valio), annos 40g599g2096kcal167.7g0g149.7g0g
Kananmuna kuoreton 439g627kcal54.9g1.3g45g0g
Ketsuppi, Felix399g359kcal4g83.9g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9264g22584kcal1660.6g2425.8g664.8g102.2g
Valittu annoskoko4632g11292kcal830.3g1212.9g332.4g51.1g
Annoskoko puolitettuna2316g5646kcal415.2g606.5g166.2g25.6g
Arvot/100g100g244kcal17.9g26.2g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288560