Bouillabaisse

1. Kuullota kasvikset ja sipuli.

2. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Mausta sitruunamehulla.

3. Ruskista seiti n. 6 min. Mausta sitruunapippurilla ja aromisuolalla.

4. Kuullota katkarapuja 3 min ja mausta sitruunamehulla
5. Sulata kasvisliemikuutio puoleen litraan vettä ja sekoita tomaattimurska siihen.

6. Sekoita ainekset katilassa ja anna hautua 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl935g720kcal158.9g0g9.3g0g
Kampasimpukka, annos 30g935g810kcal156.1g21.5g6.5g0g
Katkarapu 351g240kcal50.6g0g3.9g0g
Paprika vihreä 397g84kcal3.7g9.9g1.2g7.5g
Paprika, punainen397g102kcal3.6g18.3g1.6g7.9g
Purjosipuli 70g16kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow30g79kcal3g3g6.1g0.5g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)865g346kcal9.5g62.2g4.3g12.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 467g482kcal16.1g84.1g5g13.6g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.9kcal0.1g0.4g0g0g
Rypsiöljy 47g419kcal0g0g47.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9268g6670kcal808.8g413.4g171.2g90.2g
Valittu annoskoko4634g3335kcal404.4g206.7g85.6g45.1g
Annoskoko puolitettuna2317g1668kcal202.2g103.4g42.8g22.6g
Arvot/100g100g72kcal8.7g4.5g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97188