Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Papu valkoinen, keitetty 67g72kcal5.6g9.3g0.2g4.7g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 33g106kcal8.1g15.2g0.6g3g
Tomaattimurska 133g39kcal0.7g7.1g0.3g2.5g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)6.7g10kcal0.3g0.6g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana928g538kcal31.4g70.8g8.8g22.2g
Valittu annoskoko464g269kcal15.7g35.4g4.4g11.1g
Annoskoko puolitettuna232g135kcal7.9g17.7g2.2g5.6g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g0.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139829