Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 33g5.3kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Paprika punainen 80g23kcal0.8g3.6g0.3g1.5g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g10g11kcal0.1g2.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)133g107kcal22.1g0g1.3g0g
Soijakastike 4g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl83g100kcal2.8g3g8.3g0g
Tomaatti 43g10kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana928g559kcal55.8g29.6g20.6g7.8g
Valittu annoskoko464g279kcal27.9g14.8g10.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna232g140kcal14g7.4g5.2g2g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239