Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Sokeri 67g271kcal0g66.8g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste67g495kcal0g0g54.8g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g20g68kcal2.6g13.5g0.3g1.1g
Tattarijauho, Myllynparas134g455kcal17.4g90.3g2.3g7.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.7g11kcal0g2.6g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Rice Dream, riisimaito33g16kcal0g3.1g0.3g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g75g26kcal0.4g4.8g0.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana928g2851kcal54.6g366.4g127.2g21.4g
Valittu annoskoko464g1426kcal27.3g183.2g63.6g10.7g
Annoskoko puolitettuna232g713kcal13.7g91.6g31.8g5.4g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915