Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 50g366kcal0.6g0.2g41g0g
Sokeri 21g87kcal0g21.4g0g0g
Kaurahiutale 40g151kcal5.9g23g2.9g4g
Vehnäjauho, sunnuntai49g172kcal5.9g34.9g1g1.5g
Mansikka, Tuore252g108kcal1.3g21.2g0.5g4.8g
Valkosuklaa panda, levy 130g50g282kcal4.2g27.7g17.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana928g2333kcal35.8g256.8g125g20.6g
Valittu annoskoko464g1166kcal17.9g128.4g62.5g10.3g
Annoskoko puolitettuna232g583kcal9g64.2g31.3g5.2g
Arvot/100g100g251kcal3.9g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569