Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g349g84kcal4.2g11.9g0.7g7.3g
Oliiviöljy 27g238kcal0g0g26.9g0g
Dijonsinappi, Maille, Original20g14kcal0.8g1.6g0.6g0.6g
Valkoviinietikka (Rajamäen)20g4kcal0g1.3g0g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana928g706kcal11.8g33.6g56.6g16.4g
Valittu annoskoko464g353kcal5.9g16.8g28.3g8.2g
Annoskoko puolitettuna232g177kcal3g8.4g14.2g4.1g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318