Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g100g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 92g317kcal9.4g64.7g1.1g3.2g
Leivinjauhe 4g7.1kcal0.2g1.5g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%48g106kcal1.4g2.4g9.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 40g18kcal1.2g1.9g0.6g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g12g88kcal0.1g0.1g9.6g0g
Mansikkahillo 100g227kcal0.6g54.2g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana928g1817kcal36.8g289.8g51g8.2g
Valittu annoskoko464g908kcal18.4g144.9g25.5g4.1g
Annoskoko puolitettuna232g454kcal9.2g72.5g12.8g2.1g
Arvot/100g100g196kcal4g31.2g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262