Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g50g35kcal6g2g0.3g0g
Rypsiöljy 34g296kcal0g0g33.5g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g268g898kcal37g171.8g6.2g16.1g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g27g94kcal7g0.7g7.2g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g13g28kcal2.7g0.8g1.6g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g13g12kcal2.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana928g2745kcal110.2g354.6g98.4g32.2g
Valittu annoskoko464g1372kcal55.1g177.3g49.2g16.1g
Annoskoko puolitettuna232g686kcal27.6g88.7g24.6g8.1g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345149