Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 73g104kcal9.1g0.2g7.5g0g
Sokeri 99g403kcal0g99.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g17g121kcal0.2g0.2g13.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 6.6g12kcal0.3g2.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta129g465kcal16.8g90.4g2.7g4.5g
Kookoshiutale 12g77kcal0.9g0.7g7.5g1.9g
Hasselpähkinä 22g139kcal3g0.7g13.1g3.8g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)64g301kcal2.6g38.8g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana928g3292kcal65.8g478.6g117.2g20.4g
Valittu annoskoko464g1646kcal32.9g239.3g58.6g10.2g
Annoskoko puolitettuna232g823kcal16.5g119.7g29.3g5.1g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.6g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316