Mussumurkina

Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi.

Anna hautua noin kymmenen minuuttia.

Lisää herneet ja ananaspalat liemineen.

Kuumenna.

Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1485 grammaa

Inlumino
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g125g328kcal21.8g0g25g0g
Tomaattipyree, Pirkka44g36kcal1.5g8.3g0.4g0.4g
Herne-maissi-paprika (Rainbow), annos 100g34g29kcal1.7g4.1g0.2g0g
Pekoni(lidl) (Malux), annos 70g88g271kcal12.3g0.9g24.5g0g
Lihanuudeli 65g (Pirkka), annos 65g41g77kcal1.7g10.6g3g0g
Arki gouda (Valio), annos 10g30g110kcal7.4g0g8.6g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g72g50kcal0.3g11.1g0.1g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi31g8.1kcal0.4g1.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana928g1816kcal94.2g73g123.8g0.8g
Valittu annoskoko464g908kcal47.1g36.5g61.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna232g454kcal23.6g18.3g31g0.2g
Arvot/100g100g196kcal10.1g7.9g13.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437667