Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 500g151kcal6.2g24g1g8.5g
Papu valkoinen, keitetty 666g717kcal56.2g93.3g2.3g46.6g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 333g1062kcal81.2g152.3g6.3g29.7g
Tomaattimurska 1333g392kcal7.5g70.6g2.7g25.3g
Valkosipuli 50g54kcal3.9g8.1g0.3g1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)67g95kcal2.6g5.8g6.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1666g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g5384kcal315.2g708.2g89g222.2g
Valittu annoskoko4640g2692kcal157.6g354.1g44.5g111.1g
Annoskoko puolitettuna2320g1346kcal78.8g177.1g22.3g55.6g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139829