Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 2404g2017kcal438.8g0g26.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g160g103kcal5.6g0.3g40.1g0g
Rypsiöljy 120g1063kcal0g0g120.2g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)401g1282kcal148.3g0.1g76.1g0g
Korppujauho 160g587kcal16.8g120g1.7g8.5g
Maitojauhe rasvaton 120g427kcal39g63.6g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1202g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g72g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g10957kcal1297g368g531.4g17g
Valittu annoskoko4640g5479kcal648.5g184g265.7g8.5g
Annoskoko puolitettuna2320g2739kcal324.3g92g132.9g4.3g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171