Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1191g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g992g2848kcal32.7g674.8g2g84.3g
Sokeri 1191g4833kcal0g1189.6g0g0g
Voi 794g5759kcal9.4g3.2g645.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)437g550kcal48g1.3g39.3g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g28177kcal182.2g3784.2g1373.4g168.8g
Valittu annoskoko4640g14088kcal91.1g1892.1g686.7g84.4g
Annoskoko puolitettuna2320g7044kcal45.6g946.1g343.4g42.2g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161