Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3493g838kcal41.9g118.7g7g73.3g
Oliiviöljy 269g2383kcal0g0g269.4g0g
Dijonsinappi, Maille, Original200g140kcal8g16g6g6g
Valkoviinietikka (Rajamäen)200g40kcal0g13g0g0g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.5g0.7g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 299g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g7060kcal118.8g334.4g566.2g163.6g
Valittu annoskoko4640g3530kcal59.4g167.2g283.1g81.8g
Annoskoko puolitettuna2320g1765kcal29.7g83.6g141.6g40.9g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318