Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g1500g3600kcal132g705g27g180g
Ketsuppi 400g365kcal5g76.8g1.6g4.8g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)1100g1980kcal253g0g88g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g500g1950kcal120g5g160g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro100g31kcal2.1g4.2g0.5g3.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g40g68kcal3.2g12.8g0.3g0g
Katkarapu 1000g684kcal144.4g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g17355kcal1319.4g1607.6g576.8g376g
Valittu annoskoko4640g8678kcal659.7g803.8g288.4g188g
Annoskoko puolitettuna2320g4339kcal329.9g401.9g144.2g94g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267424