Tonnikalavuoka

400g makaronia
400g tonnikalaa (öljyssä)
150g juustoraastetta
2 munaa
ketsuppia
Keitä makaroneja n. 5min ja kaada vesi pois.

Sekoita joukkoon tonnikalat.

Kaada puolet seoksesta uunivuokaan ja pursota päälle ketsuppia ja ripottele hieman juustoraastetta.

Kaada loput seoksesta vuokaan ja lisää taas ketsuppia ja kaada sekoitetut munat tasaisesti seoksen päälle.

Ripottele loput juusturaasteesta pinnalle.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 40min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)1600g5600kcal204.8g1115.2g30.4g51.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1600g2624kcal400g14.4g105.6g0g
Juustoraasteseos (Valio), annos 40g600g2100kcal168g0g150g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Ketsuppi, Felix400g360kcal4g84g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g22623kcal1663.6g2429.8g666.2g102.4g
Valittu annoskoko4640g11312kcal831.8g1214.9g333.1g51.2g
Annoskoko puolitettuna2320g5656kcal415.9g607.5g166.6g25.6g
Arvot/100g100g244kcal17.9g26.2g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288560