Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1781g303kcal7.1g44.5g10.7g12.5g
Tomaatti 712g162kcal4g24.6g2.1g10g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g356g217kcal39.2g13.9g0.7g5g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g890g267kcal8.9g53.4g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g712g1211kcal135.3g0g71.2g0g
Lihaliemikuutio Kania29g65kcal3.1g3.4g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g4536kcal399.4g295g182.2g60.4g
Valittu annoskoko4640g2268kcal199.7g147.5g91.1g30.2g
Annoskoko puolitettuna2320g1134kcal99.9g73.8g45.6g15.1g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391