Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 701g157kcal3.5g21.7g1.4g17.5g
Peruna, keskikokoinen 60g901g541kcal13.5g117.1g0.9g8.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1251g2077kcal237.8g0g125.1g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g75g43kcal2.8g7.6g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Maito, Kevyt250g115kcal8g12g3.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 250g357kcal31.3g0.8g25.7g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras210g736kcal27.3g147.2g3.2g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g8186kcal655g636.8g321.6g72.4g
Valittu annoskoko4640g4093kcal327.5g318.4g160.8g36.2g
Annoskoko puolitettuna2320g2046kcal163.8g159.2g80.4g18.1g
Arvot/100g100g88kcal7.1g6.9g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336661