Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi503g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g503g352kcal60.3g20.1g2.5g0g
Rypsiöljy 335g2963kcal0g0g335g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g2680g8979kcal369.9g1718g61.6g160.8g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g19g0g0.3g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g268g941kcal69.7g6.7g72.4g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g134g284kcal26.8g8g16.1g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g134g118kcal21.4g1.2g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g27448kcal1101.4g3546g983.2g322.2g
Valittu annoskoko4640g13724kcal550.7g1773g491.6g161.1g
Annoskoko puolitettuna2320g6862kcal275.4g886.5g245.8g80.6g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345149