Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 504g3659kcal6g2g410g0g
Sokeri 214g870kcal0g214.1g0g0g
Kaurahiutale 404g1510kcal58.5g230g29.5g40.3g
Vehnäjauho, sunnuntai492g1721kcal59g349.1g10.3g14.8g
Mansikka, Tuore2522g1084kcal12.6g211.8g5g47.9g
Valkosuklaa panda, levy 130g504g2819kcal42.4g277.4g171.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g23326kcal357g2568.8g1252.6g206g
Valittu annoskoko4640g11663kcal178.5g1284.4g626.3g103g
Annoskoko puolitettuna2320g5832kcal89.3g642.2g313.2g51.5g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569