Pulled pork kasslerista by Minde

Hiero suola lihojen pintaan ja laita ne uunivuokaan, johon ne juuri ja juuri mahtuvat.

Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ketsuppia ja sinappia lukuun ottamatta ja kaada seoksesta puolet lihojen päälle.

Peitä vuoka leivinpaperilla ja foliolla.

Kypsennä 150 asteisessa uunissa n. 4h tai yön yli 95 asteisessa uunissa (jälkimmäinen ehdottomasti parempi).

Anna lihojen jäähtyä, jotta niitä on helpompi käsitellä.

Revi liha pieniksi säikeiksi kattilaan ja poista samalla hieman ylimääräistä rasvaa.

Kaada osa liemestä ja loput maustekastikkeesta lihojen päälle ja lisää joukkoon ketsuppi ja sinappi.

Anna porista muutama minuutti välillä sekoitellen.

Maista ja lisää tarvittaessa vielä suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana3000g5160kcal537g15g330g0g
Tumma siirappi (Dan sukker), annos 10g300g930kcal0g231g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g300g1170kcal0.6g291g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g300g999kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)300g246kcal28.5g33g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)30g12kcal0.4g1.8g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Inkivääri, tuore, silputtu30g24kcal0.5g5.3g0.2g0.6g
Paprikajauhe 8g26kcal1.2g1.5g1g3g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g6g14kcal0.7g2.3g0.2g0g
Ketsuppi, Heinz150g155kcal1.4g36.2g0.2g1.8g
Auran sinappi väkevä (punainen) (Jalostaja), annos 10g150g339kcal8.6g38.3g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g18248kcal1165.4g1326.4g698.2g12.8g
Valittu annoskoko4640g9124kcal582.7g663.2g349.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna2320g4562kcal291.4g331.6g174.6g3.2g
Arvot/100g100g197kcal12.6g14.3g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440727