Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1135g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 80340g1382kcal258.7g17g30.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2269g2859kcal249.6g6.8g204.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 567g1873kcal11.3g17g198.5g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g57g5.7kcal0.9g0g0.3g48.2g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Voi 238g1728kcal2.8g1g193.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g15694kcal1046.6g83.6g1254.6g96.4g
Valittu annoskoko4640g7847kcal523.3g41.8g627.3g48.2g
Annoskoko puolitettuna2320g3924kcal261.7g20.9g313.7g24.1g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92107