Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 728g1039kcal91g2.2g74.6g0g
Sokeri 993g4030kcal0g991.9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g166g1208kcal1.7g1.7g132.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 331g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 66g116kcal3.4g25g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g66g265kcal0g65.5g0g0g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1291g4647kcal167.8g903.5g27.1g45.2g
Kookoshiutale 116g766kcal9.4g7.4g74.7g18.9g
Hasselpähkinä 215g1385kcal30.3g7.3g131.2g37.6g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)635g3006kcal26.1g387.6g146.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g32922kcal659.4g4784.2g1172.4g204g
Valittu annoskoko4640g16461kcal329.7g2392.1g586.2g102g
Annoskoko puolitettuna2320g8230kcal164.9g1196.1g293.1g51g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.6g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316