Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 333g53kcal7g1g1.1g5g
Paprika punainen 800g234kcal7.5g36g3.2g15.2g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g100g110kcal1g25g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)767g207kcal10g36.8g1.5g13g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)1333g1067kcal221.3g0g13.3g0g
Soijakastike 40g24kcal2.1g3.8g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl833g1000kcal28.3g30g83.3g0g
Tomaatti 433g99kcal2.4g14.9g1.3g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g5587kcal559.2g295g207.6g78.6g
Valittu annoskoko4640g2794kcal279.6g147.5g103.8g39.3g
Annoskoko puolitettuna2320g1397kcal139.8g73.8g51.9g19.7g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239