Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3604g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 450g308kcal65g0g5g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi4.5g15kcal0.2g0.7g1.3g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g586g1054kcal24.6g146.4g41g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9288g2754kcal179.6g294.2g94.6g0g
Valittu annoskoko4644g1377kcal89.8g147.1g47.3g0g
Annoskoko puolitettuna2322g689kcal44.9g73.6g23.7g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293334