Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g1710g6498kcal121.4g860.1g277g30.8g
Raparperi 1125g379kcal7.8g61.9g1.1g15.8g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g900g1710kcal23.4g46.8g162g0g
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Sokeri 383g1553kcal0g382.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g72kcal0g17.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g14g49kcal0.5g10.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9288g21933kcal430g2761.8g982.6g93.2g
Valittu annoskoko4644g10967kcal215g1380.9g491.3g46.6g
Annoskoko puolitettuna2322g5483kcal107.5g690.5g245.7g23.3g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355