Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 902g687kcal17g139.9g1.8g9g
Lanttu 140g40kcal1.4g6.4g0.4g2.5g
Porkkana 73g24kcal0.5g4.1g0.1g1.9g
Purjosipuli 60g14kcal1.1g1.4g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala18g49kcal3.5g0.9g3.5g0g
Nakki,popsi grillinakki958g2482kcal115g53.7g201.2g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 2448g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9296g6618kcal278.2g417.6g414.4g34.6g
Valittu annoskoko4648g3309kcal139.1g208.8g207.2g17.3g
Annoskoko puolitettuna2324g1655kcal69.6g104.4g103.6g8.7g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754