Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy151g799kcal11.9g48.3g63.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen31g226kcal0.3g0.3g25.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g63g377kcal13.2g4.1g33.9g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana930g3432kcal105.8g106.8g289.6g0g
Valittu annoskoko465g1716kcal52.9g53.4g144.8g0g
Annoskoko puolitettuna233g858kcal26.5g26.7g72.4g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478