Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse50g372kcal0g0g41.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 131g449kcal13.3g91.5g1.6g4.6g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 86g347kcal0g85.4g0g0g
Mustikka metsä- 91g40kcal0.5g5.8g0.5g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana930g2581kcal41.6g367.8g98g15.2g
Valittu annoskoko465g1291kcal20.8g183.9g49g7.6g
Annoskoko puolitettuna233g645kcal10.4g92g24.5g3.8g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644