Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g11g77kcal0.1g0.1g8.4g0g
Siirappi, tumma11g34kcal0g7.8g0g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.3g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Neilikka, annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai24g83kcal2.8g16.8g0.5g0.7g
Oivariini, 60 (100g)23g124kcal0.2g0.2g13.5g0g
Liivatelehti, gelatiini6g21kcal5.2g0g0g0g
Flora vispi 20%75g166kcal2.3g3.8g15g0g
Flora Vanilla 12%75g143kcal3.4g12g9g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g90g244kcal7.2g10.8g18.1g0g
Puolukka 90g35kcal0.4g6.1g0.5g2.3g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana930g2196kcal44.2g197.6g130.8g6g
Valittu annoskoko465g1098kcal22.1g98.8g65.4g3g
Annoskoko puolitettuna232g549kcal11.1g49.4g32.7g1.5g
Arvot/100g100g236kcal4.8g21.3g14.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137