Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 15g42kcal2.3g3.9g0.6g5.9g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki75g42kcal6.4g3.7g0.1g0g
Tonnikala vedessä 113g118kcal25.2g0g1.7g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g38g41kcal6.8g0.8g1.1g0g
Oliivi38g41kcal0.5g1.8g4.1g1.7g
Parsakaali brokkoli 75g26kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.2g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti7.5g38kcal1.9g2.5g2.2g2.1g
Soijakastike 15g9kcal0.8g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana930g1056kcal106.2g35g51g24.4g
Valittu annoskoko465g528kcal53.1g17.5g25.5g12.2g
Annoskoko puolitettuna233g264kcal26.6g8.8g12.8g6.1g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125449