Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 31g226kcal0.4g0.1g25.3g0g
Sokeri35g143kcal0g35.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu24g30kcal2.6g0.1g2.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen31g10kcal1g1.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 47g162kcal4.8g33g0.6g1.7g
Leivinjauhe 2.1g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton25g80kcal5.7g2.6g5.2g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g104g539kcal4.7g54.9g33.2g11.4g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g83g464kcal5.4g47.3g28.2g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton83g133kcal6.6g3.3g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana930g3580kcal62.6g357.6g211g26.2g
Valittu annoskoko465g1790kcal31.3g178.8g105.5g13.1g
Annoskoko puolitettuna233g895kcal15.7g89.4g52.8g6.6g
Arvot/100g100g385kcal6.7g38.5g22.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202302