Broileripastavuoka

Kiehauta vesi ja kanaliemikuutio.

Sekoita jauhot öljyyn erillisessä astiassa ja vispaa seos kiehuvaan veteen (seoksesta tulee semmonen köntti mutta kyllä se veteen liukenee :) .Lisää mausteet, pyre ja kerma.

Anna kiehua n.5 min. Kaada kastike raakojen makaronien ja paistettujen sipuleiden sekä kanapalojen päälle vuokaa.

Sekoita.

Paista 200 asteessa 50 min. ja jälkihauduta 1/2h.

Kastikkeeseen saa laittaa aika reippaasti suolaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 744 grammaa

Wither
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g100g120kcal18g1.7g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g2.5g7kcal0.2g0.4g0.5g0g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g13g9kcal0.6g1.6g0g0g
Torino special vehnänalkio +kalsium63g219kcal10.6g40g1.4g3.7g
Flora ruoka kevyt & paksu63g38kcal0.6g2.8g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana930g1036kcal63.8g117.2g33.2g9g
Valittu annoskoko465g518kcal31.9g58.6g16.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna233g259kcal16g29.3g8.3g2.3g
Arvot/100g100g111kcal6.9g12.6g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273094