Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g38g166kcal8.3g0.4g14.6g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g25g70kcal4.5g0.1g5.7g0g
Bataatti, kuorittu 88g71kcal1.4g14.7g0g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Paprika vihreä 38g8kcal0.4g0.9g0.1g0.7g
Paprika keltainen 38g11kcal0.4g1.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g50g55kcal11.5g0g1g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)8.7g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g50g39kcal0.8g5g1.8g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana930g871kcal55.6g51.8g46.8g12g
Valittu annoskoko465g435kcal27.8g25.9g23.4g6g
Annoskoko puolitettuna233g218kcal13.9g13g11.7g3g
Arvot/100g100g94kcal6g5.6g5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277740