Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis300g336kcal65.9g0g9g0g
Porkkanaraaste 200g62g17kcal0.4g3.3g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Korppujauho (Myllyn Paras)13g46kcal1.7g9.1g0.3g0.5g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Hirvenjauheliha oma saalis46g52kcal10.2g0g1.4g0g
Porkkanaraaste 200g10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)1.9g7.2kcal0.3g1.4g0g0.1g
Rypsiöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana930g1006kcal158.2g32.2g28.8g6g
Valittu annoskoko465g503kcal79.1g16.1g14.4g3g
Annoskoko puolitettuna233g252kcal39.6g8.1g7.2g1.5g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852