Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 150g54kcal0.2g10.7g0.1g3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.1g4.1kcal0g0.9g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 56g300kcal0.2g0.2g33.8g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.4g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.8g0g0g
Maapähkinä 26g149kcal6.7g3.5g11.3g4.2g
Korppujauho 75g275kcal7.9g56.3g0.8g4g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g7.5g26kcal0.9g4.5g0.2g0.9g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 19g6.4kcal0.6g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana930g2337kcal48.8g284.8g105.2g24.2g
Valittu annoskoko465g1168kcal24.4g142.4g52.6g12.1g
Annoskoko puolitettuna233g584kcal12.2g71.2g26.3g6.1g
Arvot/100g100g251kcal5.2g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739