Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 30g5.4kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Herkkusieni 90g14kcal1.9g0.3g0.3g1.4g
Paprika keltainen 36g11kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Parsakaali brokkoli 120g42kcal5.5g2.3g0.4g3g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g9g6.3kcal0.7g0.7g0.3g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g9g20kcal0g4.9g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g3g10kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee144g148kcal33.3g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana930g529kcal84.4g23.8g6.8g11.4g
Valittu annoskoko465g264kcal42.2g11.9g3.4g5.7g
Annoskoko puolitettuna233g132kcal21.1g6g1.7g2.9g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369