Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.5kcal0.1g1g0g0.4g
Tomaattimurska 94g28kcal0.5g5g0.2g1.8g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g94g47kcal1.4g1.9g3.7g1.9g
Hunaja 3.7g12kcal0g3g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 63g83kcal5.3g11g1.2g3.1g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 31g100kcal7.6g14.3g0.6g2.8g
Herne 25g17kcal1.3g2.3g0.1g0.8g
Kukkakaali 63g15kcal1.1g1.4g0.2g1.4g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana930g719kcal35g81g23.2g24.6g
Valittu annoskoko465g360kcal17.5g40.5g11.6g12.3g
Annoskoko puolitettuna232g180kcal8.8g20.3g5.8g6.2g
Arvot/100g100g77kcal3.8g8.7g2.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381982