Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha146g243kcal27.8g0g14.6g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g1g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g1.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g209g148kcal3.3g33.4g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana930g804kcal63.4g70.4g29.6g0.8g
Valittu annoskoko465g402kcal31.7g35.2g14.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna233g201kcal15.9g17.6g7.4g0.2g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444673