Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g150g36kcal2.7g4.5g0.7g2.8g
Sipulikuutiot rainbow150g15kcal2.2g2.2g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)15g95kcal0g0g10.5g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki150g225kcal1.5g9g19.5g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana930g741kcal12.8g31.4g61.4g7.6g
Valittu annoskoko465g371kcal6.4g15.7g30.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna233g185kcal3.2g7.9g15.4g1.9g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888