Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino50g170kcal11.5g26.5g1.9g3g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 100g138kcal18.8g0g7g0g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g50g35kcal1.6g6g0.4g1.6g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 175g66kcal6.7g8.9g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 45g57kcal5g0.1g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana930g958kcal88.4g87.4g27.4g10.8g
Valittu annoskoko465g479kcal44.2g43.7g13.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna233g240kcal22.1g21.9g6.9g2.7g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.4g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97381