Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 37g265kcal0.4g0.1g29.7g0g
Tattarijauho, Myllynparas19g65kcal2.5g12.8g0.3g1g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 18g60kcal1g13.3g0.2g0.2g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Parsakaali brokkoli 117g41kcal5.4g2.3g0.4g2.9g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g44g70kcal7.4g0.4g3.9g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio58g82kcal1.6g3.8g7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 73g47kcal2.3g3.5g2.6g0g
Kaurajauho 16g60kcal2.3g9.1g1.2g1.6g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 35g25kcal1.1g1.7g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana931g1570kcal60.2g95.4g103.4g11.4g
Valittu annoskoko466g785kcal30.1g47.7g51.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna233g393kcal15.1g23.9g25.9g2.9g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.2g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712