Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g37g160kcal1.4g0.9g16.8g0g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g292g102kcal7.3g10.2g1.5g7.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.8g10kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g37g21kcal1.5g1.8g0.9g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g44g140kcal10.1g0g10.1g0g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g53g37kcal6.3g1.2g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana931g942kcal54g29g62g14.8g
Valittu annoskoko465g471kcal27g14.5g31g7.4g
Annoskoko puolitettuna233g236kcal13.5g7.3g15.5g3.7g
Arvot/100g100g101kcal5.8g3.1g6.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368945