Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g1.3g3kcal0.1g0.5g0.1g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g38g117kcal4.5g23.6g0.6g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen45g63kcal8.6g0g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 53g47kcal2.7g6.1g0.6g2.7g
Dolmio Light Classico Bolognese63g23kcal0.8g4.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana931g547kcal33.8g71.6g13g6.6g
Valittu annoskoko466g274kcal16.9g35.8g6.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna233g137kcal8.5g17.9g3.3g1.7g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=119692